Spletno gostovanje

Spletna stran je za podjetja že skoraj nekaj takega kot davčna številka, torej nekaj, kar podjetje enostavno mora imeti, če se želi predstaviti kot dinamično, v stiku s časom. Toda kako se postavitve spletne strani sploh lotiti? Če samo izdelavo strani zaenkrat postavimo ob stran, je gotovo ključna odločitev, kam bomo stran sploh postavili, na kateri strežnik?

Pri nas zanesljivo in ugodno gostovanje

Za kvalitetno predstavitev vaših spletnih strani morate zagotoviti tudi kvaliteten in dovolj hiter strežnik na katerem se bodo vaše strani nahajale. Žal se dogaja, da je veliko strežnikov nezanesljivih in večkrat v okvari, zato je izbira zanesljivega strežnika zelo pomembna.

Vse potrebne nastavitve in formalnosti (prenos in parkiranje domene, instalacija baz, nastavitev poštnih naslovov) uredimo brezplačno.

Zanesljivo gostovanje Vaših spletnih strani na naših strežnikih. Paketi so primerni tako za predstavitve manjšega obsega, kot tudi za zahtevnejše spletne aplikacije, ki potrebujejo podporo skriptnih jezikov in podatkovnih baz. Gostovanje lahko tudi prilagodimo individualnim željam naročnika. Če želite individualno ponudbo nam pošljite čimbolj podroben opis Vaših želja in pričakovanj.

V vsakemu izmed zgoraj naštetih paketov gostovanj dobite tudi podrobno statistiko obiskanosti Vaše spletne strani, s katero boste imeli pregled nad:

– promet po mesecih;
– promet po dnevih v mesecu;
– promet po dnevih v tednu;
– promet po urah dneva;
– iz katerih držav so bili obiskovalci;
– trajanja obiskov na Vaši strani;
– pregled nad tem, katere strani, slike, datoteke so največkrat gledane;
– podatki o tem, koliko obiskovalcev vas je dodalo med priljubljene strani;
– podatki o tem, iz katerih strani si ogledujejo Vašo spletno stran;
– podatki o tem, pod katerimi besedami ste največkrat iskani itd.